Einfamilienhaus Verkauf Hajdúdorog - Görög Demeter utca

61 m2Wohnfläche 2 Zimmer
19 300 000 HUFKaufpreis
367414ID nummer
Weitere Informationen

741 m2 Grundstück

Hof Ansicht

Erneuert Zustand

Vegyes falazat Struktur

2 m2 Balkon/terrasse

Gas (Umlauf) Heizung

voller Komfort Komfort

Stellplatz Parkplatz

Medium Öffentliche Verkehrsmittel

Nein Amerikanische Küche

Es gibt Zugang zum garten

1977 Baujahr

Eladó Hajdúdorog Görög Demeter utcán egy kiváló állapotú kertes családi ház és mellette még egy felújítás alatt álló ház. A két ház egy telken egymás mellett helyezkedik el és csak egyben eladó!

Irány ára: 19.300.000 Ft

Nézze meg videónkat is: https://youtu.be/jIegaKgw8GA

Az ingatlanok alap tulajdonságai:
- telek mérete: 741nm,
- a két épület összes nettó (hasznos) alapterülete: 61nm.

1. Főépület tulajdonságai:
- kombi gázkazán központi fűtéssel,
- nettó alapterülete 40nm melyben van:
- szoba,
- konyha-nappali,
- fürdőszoba
- WC,
- spájz,
- folyosó,
- terasz.

2. Lakóépület tulajdonságai:
- nettó alapterülete 21nm melyben van:
- szoba,
- konyha.

A telek szépen gondozott, füvesített, rózsákkal és egyéb virágokkal díszített. Az utcafronton a kerítés új lemezkerítés, a bejárathoz és a kocsi beállóhoz térkövezés került kiépítésre.

1. Főépület beton alapon vegyes falazattal.
A főépület 2023-ben teljesen felújításra került, melynek során kívül 5cm-es hőszigeteléssel és nemes vakolattal lett ellátva, valamint új villanyvezeték és vízvezeték lett beépítve. Továbbá korszerű hőszigetelt műanyag ablakok és bejárati ajtó lett beépítve, valamint az összes belső ajtó szintén új. A fürdőszoba és a különálló WC is új burkolatot és csempét kapott, új a kád, a mosdó kagylók és a WC kagyló is. Ezen kívül a tető is megújult és új Lindab lemezzel lett lefedve. Az épület falai frissen lettek festve, így azonnal beköltözhető állapotban van. Ez egy nagyon szép és kiváló állapotú otthon, mely kisebb családnak vagy akár befektetésre is kiválóan alkalmas lehet.

2. Lakóépület beton alapon vegyes falazattal.
Az épület jelenleg felújítás alatt áll. Az épület első helysége kettéosztható, így ki lehet alakítani belőle egy zuhanyzós fürdőszobát és egy konyhát. A másik helység pedig szobaként használható. Felújítást követően kiválóan használható különálló kertes házként, de akár a két házat össze is lehet kötni, hiszen alig 1 méterre helyezkednek el egymástól.

FIGYELEM!
Az ingatlan 10 perc sétára található a Hajdúdorogi strandfürdőtől. Továbbá 10 perc sétára található Hajdúdorog központja, így könnyen elérhetők a boltok, az iskolák, óvodák, orvosi rendelők, gyógyszertárak, a közkedvelt piac, az önkormányzati hivatal és számtalan üzlethelység is.

Hajdúdorog Hajdú-Bihar vármegye északi részén fekszik Debrecentől 36 kilométerre északra, és Nyíregyházától 22 kilométerre délnyugatra. A várostól nyugatra Hajdúnánás, délre Hajdúböszörmény, keletre pedig Kálmánháza és Újfehértó találhatók. Közúton a várost az M3-as autópályán a legegyszerűbb elérni, amelynek 203-as, hajdúnánási kijárata van a legközelebb Hajdúdoroghoz. Hajdúdorog a Debrecen–Tiszalök-vasútvonalon is elérhető. A legközelebbi nemzetközi repülőtér a Debreceni nemzetközi repülőtér.

Ha felkeltette érdeklődését, hívja irodánkat bizalommal!
Ha hitelre van szüksége éljen ingyenes, személyre szabott hitel ügyintézési szolgáltatásunkkal is.
Bellis-Brown Erika

Bellis-Brown Erika
Inserent

Rufen Sie uns mit Vertrauen

+36-30-894- Zeig!

Andere eigene Anzeigen

Immobilienbüro
GDN Immobilien Netzwerk - UBO
+36 1 297 4010

Eine Nachricht schicken

Rufen Sie mich zurück

Ähnliche Immobilien