Family House For sale Budapest XVIII. district - Szent-Imre kertváros

For sale Budapest XVIII. kerület Family House
306 m2Space 6 Rooms
108 000 000 HUFPrice
31971ID number
Other data

712 m2 Building lot

Garden view View

In good condition Condition

Brick Structure

22 m2 Balcony/terrace

Central heating in house Heating

Double comfort Comfort

Own garage Parking

Good Public transport

No American kitchen

Exist Access to the garden

1987 Year of construction

TEHERMENTES! AZ ÁR IRÁNYÁR!

XVIII. kerület nagyon kedvelt kertvárosi részén a Szent Imre kertvárosban, 712 m2-es telken, 3 szintes, egyedi megoldásokkal kialakított szinteltolásos, 306 m2-es, 6 szobás, duplakomfortos, 1987-ben épült, masszív, folyamatosan karbantartott, jó állapotú, tégla építésű, beton födémes, előkertes, körbejárható családi ház eladó.

A rendezett kertben, melybe a nappaliból a 22 m2-es teraszon át jutunk, örökzöldek, selyem és ezüstfenyők biztosítják a tökéletes pihenést, hangulatos otthont. A ház bejárata az első szinten található, ide egy lépcső vezet fel, itt az előtérbe érkezünk, innen nyílik a konyha és a tágas átriumos nappali.

Az előtérből az igényesen megépített tölgyfa lépcső vezet az emeleti szintre, ahol a hálószobák és egy fürdőszoba kapott helyet. Az első szintről lefele haladva a szülői hálószobát, fürdőszobát és a dolgozószobát találjuk. Ezen a szinten van átjárás a ház másik részébe található konditeremhez, mely akár lakrészként is használható, mivel a kert felől külön bejárattal is rendelkezik.

A garázs szauna, gépészet, mosókonyha, tároló, kamra a félszuterénben kapott helyet. Kedvező rezsiköltségek, minden fogyasztás szerint fizetendő, a ház fűtését gázkazán, a melegvizet villanybojler biztosítja, minden helyiség padlófűtéssel ellátott. A hálószobák laminált parkettával és padlószőnyeggel a többi helyiség járólappal burkolt. Extrák: elektromos garázs és kertkapu, rendezett kert, klíma, szauna, mosókonyha.

Parkolni a garázsban, és a telken nemrég épült fedett gépkocsi beállóban lehet. Elhelyezkedése miatt kiváló közlekedés jellemzi, az Üllői úton több buszjárat és az 50-es villamos is megtalálható. A tulajdonost a környéken kisebb családi ház csere értékegyeztetéssel érdekli. 4019

Call me back

Similar properties

Horváth Károly

Horváth Károly
Advertiser

Call me with confidence

+36-70-676-show!

Other listings

Real Estate Agency
GDN Real Estate Network - UBO
+36 1 297 4010