Semidetached house For sale Monor - Új ház, 2+3 félszobával,központban!

For sale Monor Semidetached house
80 m2Space 2 + 3 Rooms
45 720 000 HUFPrice
286864ID number
Other data

200 m2 Building lot

Courtyard View

Newly built Condition

Brick Structure

12 m2 Balcony/terrace

Gas (circulating) Heating

Full comfort Comfort

Self-parking Parking

Good Public transport

American kitchen

Exist Access to the garden

2020 Year of construction

Southeast Orientation

Monoron, a központhoz közel kínálok eladásra egy ÚJ IKERHÁZAT, akár két generáció, akár friss házasok részére!

Az eladásra kínált ingatlant cégcsoportunk sok év tapasztalatait felhasználva, magas színvonalú anyagok beépítésével kezdte meg, azonban erre a telekvásárlásra 2 év várakozási időt szánva, elmondhatjuk hogy pótolhatatlan helyen lehet az Önöké a következő paraméterű ingatlan!

Zöldövezeti, kertvárosi környezetben, új építésű, 87 m2 nettó alapterületű, 4 szoba+nappalis, egyszintes ikerházi ingatlan eladó.

A saját telekrész 200 m2-es, helyszíni bejárás alkalmával látható lesz a leválasztott zöld területi arány és a kiváló tervezés is megmutatkozik a helyszínen.

Az ingatlan amerikai konyhás nappali + 4 hálószoba, konyha, kamra, fürdőszoba, WC. A helyiségek remekül kapcsolódnak a beltérben!
Az ingatlan gépészete színvonalas, a mai kornak megfelelő kondenzációs gázkazánnal rendelkezik, és rácsatlakoztatható Solar rendszerben is gondolkozhat a ház tulajdonosa, amennyiben ezt szeretné.(nem az ár része)
A ház nemesvakolata mosható, főfalai 30 cm-es porotherm falazattal és 12 cm hőszigetelő rendszerrel épül, s további hőszigetelési tényezőként 6 kamrás, 3 rétegű nyílászárókkal kerül átadásra!

Még Ön döntheti el, hogy milyen hideg és meleg burkolatokkal, szaniterekkel szeretné nap mint nap látni új otthonát, mert az építkezés jelenlegi szakaszában ez lehetséges!

Infrastruktúrális szempontok is kiválóak, az iskola, óvoda, bevásárlási lehetőségek, aztán a tömegközlekedési szempontok, mint buszmegálló, vasútállomás a városon belül könnyen elérhetőek, 37 perc alatt a Nyugati-pályaudvaron lehetünk vonattal, cirka 18 percenkénti indulási lehetőséggel!
580–581 Budapest – Üllő – Monor útvonalon pedig reggel 03:30 perctől este a Budapestről utolsó járatként induló 22:35-as időintervallumok azt gondolom mindenki számára tökéletes tömegközlekedést biztosítanak!

Fontos, hogy a HÁZ az Állam általi 10.000.000.Ft + 15.000.000.Ft CSOK-ra alkalmas!

EGYÉB, FONTOS PARAMÉTEREK:

NAPPALI: 30 m2
4 HÁLÓSZOBA
TERASZ: 12,5 m2
Gépkocsi beálló: 19 m2
TÁROLÓ : 12m2
Az ingatlan födémszigetelése: 25 cm-es kőzetgyapot!
A tető fedése: betoncseréppel történik!

FONTOS INFORMÁCIÓ : Van lehetősége, hogy bejárjon és megtekintsen egy már birtokba adott teljes mértékben megegyező ingatlant!
A képek között is a korábban épített ingatlant láthatja, hiszen az ÖN ingatlanának birtokba adásai időpontja : 2020.07.hó!

Pontosan tájékoztatom, tehát felkészülten várom hívását.
Hétvégén is megtekinthető, előre egyeztetett időpontban.

Call me back

Similar properties

Horváth Károly

Horváth Károly
Advertiser

Call me with confidence

+36-70-676-show!

Other listings

Real Estate Agency
GDN Real Estate Network - UBO
+36 1 297 4010