Semidetached house For sale Üllő - Érdemes lecsapni rá,amíg lehetséges

For sale Üllő Semidetached house
87 m2Space 2 + 3 Rooms
49 500 000 HUFPrice
278348ID number
Other data

458 m2 Building lot

Garden view View

Newly built Condition

Brick Structure

15 m2 Balcony/terrace

Renewable energy Heating

Full comfort Comfort

Self-parking Parking

Good Public transport

American kitchen

Exist Access to the garden

2019 Year of construction

Southeast Orientation

Üllő, Pest megye legígéretesebb lehetőségeit rejtegette eddig az ingatlanszegmensben!
Azonban az ÁR-CUNAMI még nem érte el a 2005. júliusában Városi rangot kapó települést.

Az eladásra kínált ingatlant cégcsoportunk sok év tapasztalatait felhasználva, magas színvonalú anyagok beépítésével kezdte meg, azonban erre a telekvásárlásra 2 év várakozási időt szánva, elmondhatjuk hogy pótolhatatlan helyen lehet az Önöké a következő paraméterű ingatlan!

Zöldövezeti, kertvárosi környezetben, új építésű, 87 m2 nettó alapterületű, 4 szoba+nappalis, egyszintes ikerházi ingatlan eladó.

A teljes telekadottság 916 m2-es paraméterei is mutatják a helyszíni bejárás alkalmával az egyedi lehetőséget, a saját használatú leválasztott zöld területi arány a külön bejáratokkal rendelkező két ingatlan megépítése előtt, a kiváló tervezés is megmutatkozik a helyszínen.

Az ingatlan amerikai konyhás nappali + 4 hálószoba, konyha, kamra, fürdőszoba, WC, helyiségek szintén remekül kapcsolódnak a beltérben!
Az ingatlan gépészeti színvonala túllépve a mai átlagon, megújuló energiával működő hőszivattyú és Kondenzációs gázkazán ötvözete, továbbá H TARIFÁS villanyórával is rendelkezik, tehát az Ökoház és a nullával egyenértékű rezsivel lehet kalkulálni, amennyiben egy Solar rendszert még hozzápárosít a ház tulajdonosa.
A ház nemesvakolata mosható, főfalai 30 cm-es porotherm falazattal és 12 cm hőszigetelő rendszerrel épül, s további hőszigetelési tényezőként 6 kamrás, 3 rétegű nyílászárókkal kerül átadásra!
Még Ön döntheti el, hogy milyen hideg- és meleg burkolatokkal, szaniterekkel szeretné nap mint nap látni új otthonát, mert az építkezés jelenlegi szakaszában ez lehetséges!
Infrastruktúrális szempontok is kiválóak, az iskola, óvoda, bevásárlási lehetőségek, aztán a tömegközlekedési szempontok, mint buszmegálló, vasútállomás a városon belül könnyen elérhetőek, 37 perc alatt a Nyugati-pályaudvaron lehetünk vonattal, cirka 30 percenkénti indulási lehetőséggel!
580–581 Budapest – Üllő – Monor útvonalon pedig reggel 03:30 perctől este a Budapestről utolsó járatként induló 22:35-as időintervallumok azt gondolom mindenki számára tökéletes tömegközlekedést biztosítanak!

Fontos, hogy a HÁZ az Állam általi 10.000.000.Ft + 15.000.000.Ft CSOK-ra alkalmas.

EGYÉB, FONTOS PARAMÉTEREK:

NAPPALI: 33 m2
TERASZ: 15 m2
Gépkocsi beálló: 19 m2
Az ingatlan födémszigetelése: 25 cm-es kőzetgyapot!
A tető fedése: Antracit színű betoncserép!

Pontosan tájékoztatom, tehát felkészülten várom hívását.
Hétvégén is megtekinthető, előre egyeztetett időpontban.

Call me back

Similar properties

Reményi Roland

Reményi Roland
Advertiser

Call me with confidence

+36-30-193-show!

Other listings

Real Estate Agency
GDN Real Estate Network - UBO
+36 1 297 4010