Családi ház Eladó Budapest XVIII. kerület - Luxus, Önálló, Új és Önre vár!

Eladó Budapest XVIII. kerület Családi ház
138 m2Alapterület 3 + 2 Szoba
94 500 000 FtÁr
Loading... Loading
262016Azonosító
További adatok

505 m2 Telek

Kertre néző Kilátás

Új Állapot

Tégla Szerkezet

19 m2 Erkély/terasz

Megújuló energia Fűtés

Luxus Komfort

Saját garázs Parkolás

Kiváló Tömegközlekedés

Amerikai konyhás

Van Kertkapcsolat

2019 Építés éve

Délkeleti Tájolás

A XVIII. kerületben a Bókay-telepen kínálunk eladásra egy magas színvonalú anyaghasználat és tervezési munka eredményeként hamarosan birtokbavehető ÚJ ÉPÍTÉSŰ ÖNÁLLÓ HÁZAT!

Cégcsoportunk több tucat hasonló kivitelezésű ingatlant épített a kerületben, tehát mind referenciában, mind a tárgyban szereplő ingatlan környezetét jól ismerve, teljeskörűen és hitelesen tudjuk informálni Önt, döntés előtt!

A következő sorokban olvashatja a mai kornak megfelelő minőségi anyagokkal és építészetileg is innovatív Családi ház paramétereit!

Telek mérete : 505 m2
A ház nettó lakótere 135 nm-es, körbejárható, szerkezete Porotherm téglából, cserépfedéssel történik.
Belső két szintes, duplakomforttal, 3+2 félszobával, földszinten a család "közösségi terével", a nappalival, melynek mérete 35 m2!
Továbbá a földszinten kialakításra kerül egy gardróbhelyiség is, de mind két szinten van egy-egy fürdőszoba, a toalettekből pedig három is adottsága lesz az épületnek.

Műszaki tartalom :

A ház külső GRAFITOS, 10 cm-es szigetelő rendszerrel, a padlástereknél 20 cm-es födémszigeteléssel épül, ami nagyban segíti majd az alacsony fenntartási költségű ingatlan hatékonyságát, mivel FŰTÉSE beépített hőszivattyús rendszer kiépítésével történik, amely csatlakozik a napkollektorokkal, illetve kondenzációs kazánnal is, majd ezen komplett rendszer mérnöki pontossággal paraméterezett padlóba építve adja le a kívánt hőmérsékletet mindkét szinten. Ez nem csupán esztétikus, mivel radiátoroknak nyoma sem lesz a lakótérben, de megközelíti a 0 forintos fűtési számlát
!
Egy autó parkolására alkalmas garázs is az ingatlan része, melynek mérete: 19 nm.

A mai kornak megfelelő technológia, elektromosan vezérelt kényelem!

Az ingatlan vételára tartalmazza a riasztórendszer, az elektromos redőnyök becsövezését és bekábelezését, a bejárati kapu és a garázs kapu későbbi elektromos mozgatásának lehetőségét, (védőcső, kábel).
A nappali és az emeleten lévő szobákban is kiépítésre kerül a légkondicionáló berendezések elektromos kiállása (védőcsövezés külső vagy belső egység részére) és két beltéri egység üzemre készen is tartozéka lesz a lakótérnek.

A napelem képes lesz biztosítani a komplett elektromos rendszer takarékosabb működését is.

Nyílászárok fehér színűek, 3 rétegűek, 6 kamrásak, 72 mm széles tokozásúak (beépítési mélységű). A földszinten a természet közelségét tolóajtó kinyitásával tudjuk közelebb hozni a lakótérhez, vagy a telken lévő családtagokkal lehet szorosabb a párbeszéd, ha éppen nekünk jutott a konyhai feladatok valamelyik fázisa.

Az ingatlan fekvése, infrastruktúrális jellemzők :

A természetes napfény mértéke és annak hatásai, előnyei egy lakóingatlanban bizony lényeges, mivel hatással van az alap közérzetünkre, hangulatunkra!
Pontosan ezért lett ez a HÁZ úgy tervezve, hogy a tökéletes fekvés jellemezze : tájolása D-NY- i .

Csendes kertvárosi környezet! Iskolák, óvodák, ovosi szakrendelő, bevásárló lehetőségek teljes arzenálja gyalogosan 3 percen belül érhetőek el, továbbá Aldi, Lidl, Spar, termelői piac, bolhapiac, Kormányablak, Posta és a kiváló tömegközlekedés is rendelkezésére áll, hiszen a Határ úti METRO 6 perc alatt elérhető, de villamosmegálló és több buszjárat megállói is adottsága a környéknek!

Talán ezért is népszerű ez a városrész, nem csupán a kerületben lakók, hanem a fővárosi őslakosok szempontjából is!

CSOK és egyéb lakáscélú állami támogatás is igénybe vehető!

Átadási időpont : 20019. 12hó

Az ingatlan előre egyeztetett időpontban tekinthető meg és hétvégén is szívesen mutatom!
Várom hívását, kérdésekkel kapcsolatban!
Pontosan tájékoztatom, tehát felkészülten várom érdeklődését!

Visszahívást kérek

Hasonló ingatlanok

Keressen bennünket

Reményi Roland

Reményi Roland

Hívjon bizalommal

+36-30-193-mutasd!

További hirdetéseim

Ingatlaniroda
GDN Ingatlanhálózat - UBO
+36 1 297 4010