Házrész Eladó Budapest XVIII. kerület - Kossuth Lajos utca

Eladó Budapest XVIII. kerület Házrész
37 m2Alapterület 1 Szoba
24 900 000 FtÁr
Loading... Loading
272109Azonosító
További adatok

35 m2 Telek

Udvari Kilátás

Felújított Állapot

Tégla Szerkezet

12 m2 Erkély/terasz

Elektromos Fűtés

Összkomfort Komfort

Utcán, közterületen Parkolás

Kiváló Tömegközlekedés

Amerikai konyhás

Van Kertkapcsolat

1967 Építés éve

Délkeleti Tájolás

Minőségi felújítások és teljes ÁTÉPÍTÉS után pár évvel, íme egy kiváló adottságokat magában hordozó HÁZRÉSZ, a XVIII. kerület BÓKAY-telep városrész területén, amely új tulajdonosára vár!

Tégla szerkezetű nettó 37 nm-es lakótérrel, DK-i tájolásával infrastruktúrális szempontból pedig a tökéletes szó nem a leghelyesebb kifejezés talán, de ennek köszönheti a mindenkori értékállóságát majd a jövőben is, no meg az átépítés jól átgondolt megvalósítása úgy, hogy a m2 mindig egy adottság, amit pedig ki lehet belőle hozni a különböző hangulatok megteremtésével egy térben, az pedig a tervezés és szellemiség kérdése!

NÉZZE MEG a képeket és látni fogja!
Nem a képeim jók, hanem az ingatlan összbenyomása hajlamos olyan paramétereket is elfeledtetni Önnel, hogy csupán 1 szoba található benne, ami egyben nappali is, összeségében pedig hívjuk inkább AZ OTTHON-nak!
Ez ami megkülönbözteti ezt az ingatlant is a paraméterek alapján berögzült vásárlási és keresési paramétereink által keresett más ingatlantól!
Mert itt az otthon fogalma valósul meg, az pedig nem mérettől és darabszámok által mutatkozik, hanem...

Az ingatlan alapadottságaihoz képest, például íme a fürdőszoba nagy mérete, egyszerűen zseniálisan passzol az összképhez, ismét a képekre hívom fel a figyelmet :-)

Folytatnám a sort a leszeparált terasszal, amely oly módon került leválasztásra, hogy beleolvad az összképbe, a telken a többi tulajdonos nem is gondolná, hogy bentről mennyire intim ez a tér, amely egyébként fedett is és funkcióját maximális szinten ellátja, sőt....


Az ingatlanban látható beépített egyedileg készített konyhabútor az ár része, az összes nyílászáró thermo üveges, szúnyoghálóval és redőnnyel is felszerelt, továbbá inverteres klíma és riasztó is az ár része.
Fűtése mennyezeti fűtőpanellel, villanykandallóval és ugye a klímáról is opció.
2014-ben történt a komplett átépítés, tehát a villany, víz a komplett belső falazatok újra glettelése, festése a teljes burkolatcsere, biztonsági bejárati ajtó is beépítve és kívülről a 10 cm-es dryvit rendszer és rajta a mosható nemesvakolat is.
Tehát a következő 30 évben rákölteni nem kell az ingatlanra...

AZ INGATLAN CSAK KÉSZPÉNZRE vehető meg, kérem ennek figyelembe vételével keressenek!

Az ingatlan előre egyeztetett időpontban tekinthető meg és hétvégén is szívesen mutatom!
Várom hívását, kérdésekkel kapcsolatban!
Pontosan tájékoztatom, tehát felkészülten várom érdeklődését!

Visszahívást kérek

Hasonló ingatlanok

Keressen bennünket

Reményi Roland

Reményi Roland

Hívjon bizalommal

+36-30-193-mutasd!

További hirdetéseim

Ingatlaniroda
GDN Ingatlanhálózat - UBO
+36 1 297 4010