Lakás (téglaépítésű) Eladó Budapest XVIII. kerület - ÖN mindjárt HÍVNI FOG, annyira jó!

Eladó Budapest XVIII. kerület Lakás (téglaépítésű)
52 m2Alapterület 2 Szoba
34 250 000 FtÁr
Loading... Loading
296055Azonosító
További adatok

Kertre néző Kilátás

Jó állapotú Állapot

Tégla Szerkezet

4 m2 Erkély/terasz

Gáz (cirkó) Fűtés

Összkomfort Komfort

Saját garázs Parkolás

Emelet 2

Legfelső emelet

Nincs Lift

Kiváló Tömegközlekedés

Nem Amerikai konyhás

Nincs Kertkapcsolat

Tetőtéri ingatlan

1993 Építés éve

Délnyugati Tájolás

XVIII.kerületben, a Szent Imre kertvárosban mindig népszerűek voltak az eladásra kínált ingatlanok, a lentiekben részletezett újabb " pótolhatatlan" eladásra kínált lakás hamar gazdát cserél majd!

Íme a konkrétumok :

Cseréptetős egyedi tervek alapján épült 6 lakásos társasházban, 52 m2-es,(nettó) 2 szobás, erkéllyel rendelkező, II. emeleti, cirkófűtéses paraméterek az alapjai csupán a pótolhatatlan fogalomnak!

A társasház olyan KÍVÁLÓ helyen található, ahol a termèszet közelsége és infrastrukturális szempontok alapján is több mint tökéletes, a lakásról karnyújtàsnyira az erdő, ahoonkialakított sétány, külön bográcsozàsra kialakított terület, pihenőpadok, tucatnyi ügyességi és játszótér is adottság. Az utcába azok az autók hajtanak be amelyek tulajdonosai a környéken laknak és ahol kulturált autós közlekedési morált tapasztaltam!
A közterületek tisztasága, a rendezettség és persze a városrészre jellemző zöldövezeti környezet igazán imponáló a helyszínre érkezve!

A vételár része a 19nm-es garázs, ( Hörmann elektromos mozgatású ajtóval) illetve a lakásból irányítható fűthető gépkocsilehajtó is.
Azt gondolom, hogy általában még a luxus kategóriájú villáknál sem minden esetben kapjuk meg a pénzünkért a fűthető le-fel hajtót vagy ha igen akkor nem kapcsolható, hanem a lakóingatlan fűtési szezonjával együtt lép működésbe, tehát ...........
Aztán a saját önálló 11m2 -es tárolónk is remek opció, amely a garázsból közvetlen csatlakozással rendelkezik és zseniális még, hogy a garázsból akár a zárt lépcsőházba is érkezhetünk, tehát nem kell a garázs bezárása után a gyalogos főbejárat felől megközelíteni a lakást!

A társasház a 90-es években épült, az ingatlan fa nyílàszàrókkal, magas színvonalú burkolatokkal, falazata textiltapétàval szintén a prémium minőségű otthon benyomàsàt mutatja.

A lakás nagyon alacsony rezsivel fenntartható, azaz téli hónapban mindent számolva is 25.000.ft alatti összeg!!
Minőségi beépitett szekrények, konyhabútor gépesítve az árban!!


Azonnal birtokba vehető és ezen a hétvégén is időpont egyeztetést követően szívesen mutatom.
Felkészülten várom hívásàt és pontosan tájékoztatom.

R. R.

Visszahívást kérek

Hasonló ingatlanok

Keressen bennünket

Reményi Roland

Reményi Roland

Hívjon bizalommal

+36-30-193-mutasd!

További hirdetéseim

Ingatlaniroda
GDN Ingatlanhálózat - UBO
+36 1 297 4010