Üzlethelyiség Eladó Budapest XVIII. kerület - Belsőmajor

Eladó Budapest XVIII. kerület Üzlethelyiség
95 m2Alapterület 0 Szoba
22 000 000 FtÁr
98049Azonosító
További adatok

Utcai Kilátás

Újszerű Állapot

Tégla Szerkezet

Gáz (cirkó) Fűtés

Utcán, közterületen Parkolás

Kiváló Tömegközlekedés

2004 Építés éve

AZONNAL BIRTOKBA VEHETŐ!

XVIII. kerületben, Pestimrén, forgalmas helyen, főútvonalon, eladó igény szerint akár céggel együtt is, egy 95 m2-es, kétszintes, utcai bejáratos üzlethelyiség, mely iroda, cégközpont, bemutatóterem, szépségszalon, magán orvosi rendelő, üzlet, vendéglátó egység, kisebb fitness-wellness központ, bankfiók, biztosító, stb. üzemeltetésére is kiválóan alkalmas.

Az épület 2004-ben téglából épült, újszerű állapotú, folyamatosan karbantartott, thermo fa nyílászárókkal ellátott. Közös költség 7,800 Ft, miden rezsiköltség egyedi mérés alapján fizetendő. A fűtést és a melegvizet kombi cirkó biztosítja. Kiváló befektetés abban az esetben is, ha egyszerre több tevékenység üzemeltetésére használják, mivel a belső terek egyszerű gipszkartonozással szabadon alakíthatóak mindkét szinten, az alsó szint jelenleg is több helyiségre van osztva gipszkarton falakkal, a burkolat minden helyiségben járólap.

Ingyenes parkolási lehetőség a vevők számára kialakított parkolóban. Kiváló közlekedés jellemzi, az Nagykőrösi úton több buszjárat és az elővárosi vonat is megtalálható.

Visszahívást kérek

Hasonló ingatlanok

Keressen bennünket

Magyar Bernadett

Magyar Bernadett

Hívjon bizalommal

+36-30-251-mutasd!

További hirdetéseim

Ingatlaniroda
GDN Ingatlanhálózat - UBO
+36 1 297 4010