Ikerház Eladó Budapest XX. kerület - 2 bejárat-kiváló hely,pótolhatatlan

Eladó Budapest XX. kerület Ikerház
69 m2Alapterület 3 Szoba
32 900 000 FtÁr
Loading... Loading
263362Azonosító
További adatok

480 m2 Telek

Kertre néző Kilátás

Felújított Állapot

Tégla Szerkezet

11 m2 Erkély/terasz

Gáz (cirkó) Fűtés

Összkomfort Komfort

Saját beálló Parkolás

Kiváló Tömegközlekedés

Nem Amerikai konyhás

Van Kertkapcsolat

1965 Építés éve

Délnyugati Tájolás

XX. kerületben Erzsébetfalván, a környék lekeresetebb kertvárosi hangulatú utcájában, akár két generáció részére is alkalmas ikerházat kínálok eladásra.

A telek 480 nm-es, melyből a szomszéd ház tulajdonosa csupán 2 gépjárműnek alkalmas területet használja, a telek többi része az ingatlanhoz tartozik.

Az udvar gondozott, szép kert melyben gondozott növényeket láthatunk, de az egész telekadottságra a renndezettség és karbantartott állapot a jellemző.
A telek egyik sarkában kiépített medence, grillezésre és szalonna sütésre alkalmas terület is a megfelelő helyen található.
Az ingatlan téglaszerkezetű, bruttó 97 nm, jelenleg 2 bejárattal rendelkezik.
Az egyik bejáraton egy 33 nm-es lakrész úgy van kialakítva, hogy akár teljesen leszeparálható mivel a két lakrész között zárható ajtót építettek be, így akár összenyitva akár teljesen két ingatlanként is kezelhetjük a lakótereket!

A fő bejáraton keresztül 2 szoba található melyek egymásból nyílnak, összeségében itt 66 nm-es nettó lakóteret kapunk, a komplett háznak a felújítása 2015 ben történt, amikor a komplett fűtési rendszer, vízcsövek, azaz a komplett ház felújítását, festését is megvalósították. A képeken láható konyhabútor az ár részét képezi!!!

A főbejárat előtt és az étkezőből egy tágas 15nm-es fedett terasz és előtte különleges és illlatos virágokból álló kiskert nagyon otthonos hangulatot teremtenek, kényelmes lépcsőn pedig az épület alatti teljes belmagasságú pincébe érkezhetünk ahol nettó 18nm-es pincerészbe szinte bármit tárolhatunk, mert száraz és kényelmesen használható, mivel belmagassága több mint 2,5 M-es a lefelé vezető lépcsőn pedig mind szélességben, mind kiosztásban nem kell szűkölködnie!

Nézze meg a képeket, érdemes!
Junkers gázcirkóval gazdaságosan fenntartható ingatlan, saját gépkocsi beállóval rendelkezik!

A környékről : Gyalogosan elérhető bevásárlási léehetőségek teljes arzenálja, a termelői piac ahol minden kapható, iskolák és óvodákból legalább 6 különféle, a háziorvos 2 perc sétára van csupán, de mind a villamos mind a buszos közlekedés is 2 perc gyaloglással megoldott.

Ajánlom akár fiatal pároknak, de több generáció együttélésére is kiváló, sőtt pótolhatatlan lehetőségnek számít!
Alkalmi áron kínáljuk, tehát minden adott, hogy megvalósítsa álmait!

Az ingatlan előre egyeztetett időpontban tekinthető meg és hétvégén is szívesen mutatom!
Várom hívását, kérdésekkel kapcsolatban!
Pontosan tájékoztatom, tehát felkészülten várom érdeklődését!

Visszahívást kérek

Keressen bennünket

Reményi Roland

Reményi Roland

Hívjon bizalommal

+36-30-193-mutasd!

További hirdetéseim

Ingatlaniroda
GDN Ingatlanhálózat - UBO
+36 1 297 4010