Lakás (téglaépítésű) Eladó Budapest XX. kerület - Ilyen felújítást még nem látott!

Eladó Budapest XX. kerület Lakás (téglaépítésű)
53 m2Alapterület 2 Szoba
29 900 000 FtÁr
Loading... Loading
267344Azonosító
További adatok

462 m2 Telek

Udvari Kilátás

Felújított Állapot

Tégla Szerkezet

12 m2 Erkély/terasz

Megújuló energia Fűtés

Összkomfort Komfort

Utcán, közterületen Parkolás

Emelet Földszint

Nincs Lift

Tömegközlekedés

Amerikai konyhás

Van Kertkapcsolat

1969 Építés éve

Délnyugati Tájolás

XX. kerületben Ön lehet az új tulajdonosa annak az ingatlannak, amely sorházi jellegű adottságokkal, saroktelken található.

Az ingatlan tégla szerkezetű, statikailag kiváló, adottságokkal rendelkezik és a képeken is jól látható magas színvonalú felújítás utáni állapotban kerül értékesítésre!

A megtekintés alkalmával tapasztalni fogja, hogy inkább egy minőségi alapanyagokkal kivitelezett, új építésű ingatlan benyomását mutatja a lakótér, mint egy 60-as években épült ingatlan modernizálását!

Miért?

Ebből az ingatlanból, mivel a komplett rekonstrukció tervezésénél is figyeltek tulajdonosai a jövőben innovatív lehetőségek esetleges használatára!

Azaz: Mind az ingatlan bekábelezése, mind a legújabb technológiájú INFRA fűtési rendszer alkalmas a későbbi OKOS-HÁZ fogalmának megvalósítására.
Akár alkalmazáson keresztül indíthatja majd a fűtést, Önnek csupán egy irányító panelt kell vásárolnia, a többi már beépítve a rendszerhez!
Mivel mindenhol LED technológiájú fényforrásokat építettek ki, aminek rendszerét szintén a központi infórendszerre köthetünk, kapcsolhatjuk, nos ez is akár 500 km-re az ingatlantól távirányítható...

Az ingatlan nettó 53 nm-es, a földszinten: előszoba, fürdő, nappali és az étkezőnek is jutott hely, mert tervezni és felújítani így is lehet!
Nézze meg a képeket!

Az emeleten a hálószoba található, tehát, ha vendég érkezik akár a nappaliban, akár az emeleten is megoldható a fogadása.

A képeken látható konyhabútor az ár része, Bosch gépekkel és fából készült, mesterember által egyedileg a méretekhez és lehetőségek maximális funkcionalitása érdekében! (a vitrines egyedi üveges ajtók mögött hangulatvilágítás is kiépítésre került)

Fontos tudnia tehát, hogy minden centiméter felújított állapotú és prémium alapanyagok beépítésével történt!
(ablakok, ajtók, vezetékek, fűtési rendszer, összes burkolat, amiből csak a lépcső beburkolása volt 200.000.Ft! (számlákat is mutatunk)!

Ezzel egy időben nem csupán a belső, hanem a komplett ház szigetelése is megtörtént, mint ahogyan a telek körüli kerítés, parkosítás, komplett terasz, de még a tárolók is új ajtókat és külső vakolatot kaptak!

A telek 462 m2, melyből hivatalosan is az 1/10-e az Ön tulajdona lesz, tehát az ingatlant úgy vásárolhatja meg, hogy annak része a MEGOSZTÁSI szerződés, ami minden mm területet és az ingatlanok pontos paraméterét is tartalmazza! TEHÁT ÍGY HITELEZHETŐ IS!

Az ingatlan előre egyeztetett időpontban tekinthető meg és hétvégén is szívesen mutatom!
Várom hívását, kérdésekkel kapcsolatban!
Pontosan tájékoztatom, tehát felkészülten várom érdeklődését!

Visszahívást kérek

Hasonló ingatlanok

Keressen bennünket

Reményi Roland

Reményi Roland

Hívjon bizalommal

+36-30-193-mutasd!

További hirdetéseim

Ingatlaniroda
GDN Ingatlanhálózat - UBO
+36 1 297 4010