Családi ház Eladó Monor - Egy újabb csillag ragyog és ELADÓ!

Eladó Monor Családi ház
80 m2Alapterület 2 + 1 Szoba
24 900 000 FtÁr
Loading... Loading
288510Azonosító
További adatok

1992 m2 Telek

Kertre néző Kilátás

Jó állapotú Állapot

Vályog Szerkezet

14 m2 Erkély/terasz

Gáz (cirkó) Fűtés

Összkomfort Komfort

Saját garázs Parkolás

Közepes Tömegközlekedés

Nem Amerikai konyhás

Van Kertkapcsolat

1949 Építés éve

Déli Tájolás

Monoron most itt az újabb nagy lehetőség!

Csendes, állattartásra is alkalmas 1992 nm-es, körbekerített TANYA minősítésű telek, óriási lehetőségekkel és adottságokkal várja új tulajdonosát!

A fő épület 80 nm-es, amely két külön lakrésszel és bejárattal rendelkezik! A kisebbik lakrész szoba, konyha.

A nagyobbik lakrészben 2 nagyon jó méretezésű szoba található, egy különlegesnek számító nagy méretű, kényelmes terű fürdőszoba, amelyben mind a zuhanyzó, mind a sarokkád helyet kapott, az elszeparált WC kialakítása pedig tényleg szenzációs megoldást mutat!

Nagyon ízléses konyhabútor került beépítésre, itt tényleg a funkcionális kialakításnak köszönhetően mindent rögtön a megfelelő helyen talál és minőségi gépesítéssel a vételár részét képezi! (nézze meg a képeket).

A nagyobbik szobában kényelmes tereket kapunk, ahol jelen pillanatban az étkezőgarnitúrát és a dolgozó sarkot is kialakították, tehát a nagy terek miatt van lehetőség a helyiség nagyon jó kihasználására!
Az ingatlan déli fekvésű, tehát a természetes napfény által igazán pozitív lesz a benyomása a megtekintésekor!

Az ingatlan 6 évvel ezelőtt lett felújítva, a villanyvezetékek cseréje és bővítése és a teljes modernizáció is ekkor történt, mint ahogyan a külön automatizált garázs is ekkor került megépítésre.

A saroktelken egymáshoz csatlakozott melléképületek használatra készen és a funkciójukat tökéletesen kihasználva szintén értéket képviselnek. Az áramellátás itt is rendelkezésre áll!

Egyébként az egész telek körbekerített, 9 gyümölcsfával, 10 málnabokorral és ribizli bokrokkal, illetve szőlőlugasokkal színesítik az udvart!

Fűtése gázkazánnal is történhet, de a vegyes tüzelésű kazán is működik jelen pillanatban is, az ingatlan fűtése radiátorokon keresztül történik.

A tetőszerkezet újszerű állapotban van, 20 cm-es kőzetgyapot födém szigetelése pedig meghozta a további alacsony rezsit, mivel a ház 60 cm-es vályogból épült, állapota kiváló!!
Új nyílászárók mindenhol, a burkolatok és maga az ingatlan is kiváló állapotban van, értékálló a jelenben és a következő 100 évben is az lesz!

Kedves érdeklődő, ide csupán be kell költöznie és folytatni a jelenlegi tulajdonos szorgos munkáját, hogy az eddig elvégzett munka ne vesszen kárba!

Előre egyeztetett időpontban tekinthető meg az ingatlan, hétvégén is szívesen mutatom!

Minden itt olvasott információért felelősséget vállalok, tehát megbízható és ingatlanszakmai szempontból is a pontos információkat adom át a tisztelt vevőjelöltnek!

Várom hívását, mert rám számíthat!
"Én vagyok Önért, nem Ön értem!"

Visszahívást kérek

Hasonló ingatlanok

Keressen bennünket

Reményi Roland

Reményi Roland

Hívjon bizalommal

+36-30-193-mutasd!

További hirdetéseim

Ingatlaniroda
GDN Ingatlanhálózat - UBO
+36 1 297 4010