Sorház Eladó Székesfehérvár - Öreghegy-Budai út

168 m2Alapterület 5 + 1 Szoba
62 000 000 FtÁr
355795Azonosító
További adatok

400 m2 Telek

Udvari Kilátás

Jó állapotú Állapot

Tégla Szerkezet

18 m2 Erkély/terasz

Gáz (cirkó) Fűtés

Összkomfort Komfort

Saját garázs Parkolás

Tömegközlekedés

Nem Amerikai konyhás

Van Kertkapcsolat

1985 Építés éve

Vásárláson gondolkodik? Ne habozzon! Használja ki az IGÉNYBE VEHETŐ családtámogatási lehetőségeket!

AZ INGATLAN ALKALMAS , CSOK HITEL IGÉNYBEVÉTELÉRE!


H-003887 Öreghegy, Budai úti részén, kertvárosi környezetben, két utcáról megközelíthető, alagsor + 2 szint + tetőtér kialakítású, nappali + 4,5 szobás, 168 m2 hasznos lakóterű (összesen 240 m2 alapterület) sorház szélső lakóegysége, 2 garázzsal, saját telek területtel eladó.

Az M7 autópálya, és a belváros gépkocsival pár perc alatt elérhető.
Közelben buszmegállók, iskola, óvoda, orvosi rendelő, bolt.

Az ingatlan 1985-ben épült. Szerkezetei jó állapotúak. Alapozása betonból és terméskőből épült, falazata B30-as tégla, amely ~10 éve 10 cm külső hőszigetelést kapott. A födémek előregyártott vasbetonból készültek. A fa szerkezetű tető cseréppel fedett, amely szintén felújításra került a közelmúltban. A külső nyílászárók cserélve lettek a ház hőszigetelése során műanyag szerkezetűre (hőszigetelő üvegezés + redőny).
Az udvar rendezett, parkosított. Az ingatlan, a 4-lakásos társasház jobb szélső egysége, két utcára nyíló önálló telekterülettel rendelkezik. Az épület előtti utcáról távirányítású kapun lehet bejutni, míg a hátsó utcáról kézi nyitású személy és gépjármű bejárat egyaránt rendelkezésre áll. A gépkocsik tárolására 2 garázsban van lehetőség.

A ház elosztását tekintve:
- Alagsor: szerelőaknás garázs, kazánház, 2 db tároló
- Földszint: előtér, 1 nagyméretű nappali, konyha-étkező, kamra, fürdőszoba (kád), WC, közlekedő, erkély/lodzsa, lejárat a pincébe , feljárat az emeletre.
- Emelet: közlekedő, 3 szoba, fürdőszoba (zuhany), WC, erkély/lodzsa, feljárat a tetőtérbe.
- Tetőtér: közlekedő, 2 szoba, fedett terasz, padlástér

A földszinti helyiségek padlóburkolata kerámia, az emeleti szobákban parketta, a tetőtéri szobákban PVC, a többi helyiségben kerámialap vagy PVC. Az alagsor padlója betonozott felülettel rendelkezik.
A fűtést önálló gázkazán biztosítja, radiátoros hőleadókon keresztül. A melegvíz ellátásról villanybojler gondoskodik. Az egyik szobában klíma is beépítésre került.
Az ingatlan tehermentes, azonnal birtokba vehető.

Eladási irányár: 62 000 000.- Ft


Az ingatlan alkalmas akár 2 generáció együttélésére vagy több gyermekes családoknak is. Az alagsorban műhely a tetőtérben iroda is kialakítható. Az alaprajzi kialakítás szabadon variálható, mivel a belső falak nem teherhordóak.
A szomszédok barátságosak, csendesek, megbízhatóak.


Ha felkeltette érdeklődését, hívjon bizalommal, éljen ingyenes, személyre szabott hitelügyintézés szolgáltatásunkkal. Segítünk továbbá adásvételhez szükséges ügyvédi közreműködésben, energetikai tanúsítvány, valamint értékbecslés elkészítésében
Kisréti Zsolt

Kisréti Zsolt

Hívjon bizalommal

+36-30-283-mutasd!

További hirdetéseim

Ingatlaniroda
GDN Ingatlanhálózat - UBO
+36 1 297 4010

Küldjön üzenetet

Hitelkalkuláció

Visszahívást kérek

Hasonló ingatlanok