Családi ház Eladó Budapest II. kerület - Máriaremete

350 m2Alapterület 5 Szoba
449 000 000 FtÁr
364667Azonosító
További adatok

730 m2 Telek

Panoráma Kilátás

Újszerű Állapot

Tégla Szerkezet

40 m2 Erkély/terasz

Gáz (cirkó) Fűtés

Luxus Komfort

Saját garázs Parkolás

Közepes Tömegközlekedés

Amerikai konyhás

Van Kertkapcsolat

2006 Építés éve

Délnyugati Tájolás

Eladó Budapest II. kerületében, ez a különleges, egyedi atmoszférájú luxus ingatlan, gyönyörű, családi házas környezetben, csendes mellékutcában. A 730 nm-es telken álló 350 nm-es, 3 szintes, kiváló beosztású, 5 szobás, belső úszómedencés, panorámás, déli tájolású luxus villaépület klasszikus kertvárosi stílusban épült. A lakóház minden szintjéről kivételes panoráma nyílik. Az épület 18 éve készült el és azóta is folyamatosan karbantartott. Az automata öntözőrendszerrel felszerelt, igényesen kiépített és gondozott kert mind a négy oldalról hatalmas növényekkel határolt, intim kialakítású. A gépkocsilehajtó és a kültéri személybejáró fűthető.

Az alsó szinten kapott helyet a kertkapcsolatos beltéri úszómedence, fűtéssel, ellenáramoltatóval és víz alatti világítással, valamint szauna, zuhanyzó, WC-kézmosó, háztartási helyiség, dupla garázs, kamra, terasz található itt.
 
A földszinten egy elegáns bejárat, egy teraszra nyíló tágas és világos nappali és ebédlő, az ugyancsak erre a teraszra nyíló háló(dolgozó)szoba, egy gépesített szeparált konyha és egy fürdőszoba került kialakításra.
 
Az emeleten 3 hálószoba - ebből 2 egy nagy teraszra nyíló - és 2 fürdőszoba kapott helyet.

A nagyméretű padlástér (negyedik szint) rakodásra kiválóan alkalmas.
  
Az épület helyiségei légkondicionáltak, vagyonvédelmi céghez bekapcsolt szelektív, szintenként programozható riasztórendszerrel vannak ellátva.

A 4 hálószoba közül 2-ben és az előszobában nagyméretű beépített szekrények találhatók. A ház része 3 terasz, nagyméretű motoros napernyővel. Az épület műszaki felszereltségének része az egész házat behálózó központi porszívó is.

Amennyiben felkeltette érdeklődését és szeretné személyesen is látni, várom hívását a hét bármely napján.

HITEL IGÉNY ESETÉN segítünk Önnek megtalálni a legjobb megoldást a legalacsonyabb kamatokkal! Ingyenes előbírálat, 4 hónapig érvényes hitelígérvénnyel!
BANKFÜGGETLEN hitelcentrumunk minden elérhető bank és hitelintézet ajánlatát versenyezteti az Ön kedvéért, ráadásul díjmentesen. Önnek nincs más dolga, mint elbeszélgetni munkatársunkkal, aki a hallott információk alapján versenyre hívja a bankokat, hogy Ön hosszú távon is a legjobb konstrukciót kaphassa. A legjobb ajánlatokból végül Ön választhatja ki a nyertest. Munkatársaink sokéves szakmai tapasztalattal várják Önt, előre egyeztetve akár a normál munkaidő után is.
Árvai Csilla

Árvai Csilla

Hívjon bizalommal

+36-70-232-mutasd!

További hirdetéseim

Ingatlaniroda
GDN Ingatlanhálózat - UBO
+36 1 297 4010

Küldjön üzenetet

Hitelkalkuláció

Visszahívást kérek

Hasonló ingatlanok