Családi ház Eladó Göd - Újtelep részén

200 m2Alapterület 2 + 3 Szoba
95 000 000 FtÁr
360002Azonosító
További adatok

1500 m2 Telek

Kertre néző Kilátás

Jó állapotú Állapot

Tégla Szerkezet

4 m2 Erkély/terasz

Gáz (cirkó) Fűtés

Összkomfort Komfort

Saját garázs Parkolás

Tömegközlekedés

Amerikai konyhás

Van Kertkapcsolat

1985 Építés éve

Délkeleti Tájolás

Göd Újtelep részén eladó háromszintes családi ház jó állapotú melléképülettel, 1500 nm-es belterületi, összközműves telken.
A betonfödémes, cserépfedésű ingatlan a 80'-as években épült duplán rakott ikersejt téglából, így közel 43 cm-es falazattal rendelkezik. Új thermoüveges nyílászárók vannak, és a tető síkja is kapott szigetelést a jó hőtartás céljából. A fűtést és a meleg vizet gázcirkó biztosítja, mely jó nagy acéllemez radiátor paneleken adja le a hőt. Igény esetén a régi vegyestüzelésű kazán is beüzemelhető. Az elektromos hálózat 3 x 16 Amper, a kis házban ipari áram, a nagyban éjszakai áram is rendelkezésre áll. Az ingatlan 80 nm alapterületű, a szuterén szinten az aknás garázson kívül kazánház, és egy tároló lett kialakítva, illetve innen indul csigalépcső, így lehetőség van a szintek között belső átjárásra.
A magasföldszinten két bejárat is van, mindkettőből egy tágas étkezőnek, és előtérnek használt részbe lépünk. innen nyílik egy konyha, kamrával, egy fürdő, egy különálló wc, és egy tágas nappali. A nappali 2 bejárattal rendelkezik, így könnyedén alakítható 2 szobává. Az emeleten 3 szoba (egy erkélykapcsolatos), és egy jelenleg tárolónak használt helyiség található. Ez vizes helyiségnek könnyedén kialakítható. Emellett még a tetőtérnek vannak be nem épített részei, igény esetén.
Hogy kinek ajánlom? Aki 2 generációnak vásárol, hiszen a kis ház is jó állapotú, akár vállalkozásnak is helyet adhat. Jelenleg egy légterű, de kézmosó van kis bojlerrel, és a fűtés is ki van alakítva. De annak is ajánlom, aki a hatalmas kertet hasznosítani tudja. Itt kút is található, illetve ólként használt épület. Az ingatlan világos, jó a benapozottsága, köszönhetően a sok nyílászárónak, tágas tereknek.

Kikapcsolódásra a gödi Termál fürdő (télen is nyitva, meleg vizű kültéri medencéjével), a tenisz- és padelpályák, a gödi Szakáts-kert horgászáshoz, a Duna-parton vezető kerékpárút, melyen Szokolyáig tekerhetünk, a Homoksziget, vagy a part menti étkezdék, parkok szolgálnak.

A közelben 345 buszjárat (Vác és Göd között közlekedik) megállója, az autós közlekedést pedig a közeli M2 autópálya felhajtó segíti.

Hitelre van szüksége a vásárláshoz? Érdekli az új 2024-es családi otthonteremtési kedvezmény?
BANKFÜGGETLEN hitelcentrumunk minden elérhető bank és hitelintézet ajánlatát versenyezteti az Ön kedvéért, ráadásul DÍJMENTESEN.
Önnek nincs más dolga, mint elbeszélgetni munkatársunkkal, aki a hallott információk alapján versenyre hívja a bankokat, hogy Ön hosszú távon is a legjobb konstrukciót kaphassa. A legjobb ajánlatokból végül Ön választhatja ki a nyertest.
Munkatársaink sokéves szakmai tapasztalattal várják Önt, előre egyeztetve akár a normál munkaidő után is.
Kisréti Zsolt

Kisréti Zsolt

Hívjon bizalommal

+36-30-283-mutasd!

További hirdetéseim

Ingatlaniroda
GDN Ingatlanhálózat - UBO
+36 1 297 4010

Küldjön üzenetet

Hitelkalkuláció

Visszahívást kérek

Hasonló ingatlanok