Családi ház Eladó Vácszentlászló - Vácszentlászló kedvelt részén

Eladó Vácszentlászló Családi ház
275 m2Alapterület 7 Szoba
63 990 000 FtÁr
Loading... Loading
307212Azonosító
További adatok

767 m2 Telek

Udvari Kilátás

Közepes Állapot

Tégla Szerkezet

39 m2 Erkély/terasz

Gáz (cirkó) Fűtés

Dupla komfort Komfort

Saját garázs Parkolás

Kiváló Tömegközlekedés

Nem Amerikai konyhás

Van Kertkapcsolat

1984 Építés éve

Délkeleti Tájolás

Megvételre kínálok a pestmegyei Vácszentlászló legkedveltebb részén, 767 nm telken, délkeleti fekvésű, nettó 275 nm, bruttó 320 nm, 7 szobás, akár két generáció együttélésére alkalmas, jóállapotú, családi házat.

Az ingatlan 1984-ben épült téglából, vasbeton födémmel, tető pedig pala fedést kapott. A ház fűtését gázkazán, illetve vegyestüzelésű kazán biztosítja, míg a a meleg víz ellátást gáz és villanybojler biztosítja, a ház biztonságáról riasztó rendszer gondoskodik.

Környezete, udvara, tiszta rendezett, kertben sok gyümölcsfával, szomszédok barátságosak kedvesek.

Az ingatlan PER illetve TEHER MENTES rövid időn belül bírtokba vehető!

Pest megye keleti szegletében, Gödöllő városától 16 km-re, utak találkozásánál található Vácszentlászló község. Az ősi magyar település a Hajta-patak két partján húzódik, s az első világháborútól kezdődően új falurészekkel bővült. Belterülete: 188 ha, külterülete 2987 ha.

Az M3-as autópályától délre, Gödöllőnél Zsámbok felé letérve érhető el a település.

A 2011-es népszámlálás során a lakosok 89,5%-a magyarnak, 0,2% bolgárnak, 0,2% cigánynak, 0,9% németnek, 0,4% románnak mondta magát (10,5% nem nyilatkozott; a kettős identitások miatt a végösszeg nagyobb lehet 100%-nál). A vallási megoszlás a következő volt: római katolikus 65,8%, református 6%, evangélikus 0,3%, görögkatolikus 0,5%, felekezeten kívüli 9,7% (16,5% nem nyilatkozott).

Infrastruktúrája kiváló, 100 méteren belül elérhető a távolsági buszmegálló (Szolnok-Budapest) ahonnan egy órán belül a fővárosban vagyunk (Népstadion), 10 perc sétára pedig elérhető, orvosirendelő, gyógyszertár, iskola, élelmiszerbolt, polgármesteri hivatal, vendéglátó helyiség. Akik pedig kirándulásra, kikapcsolódásra vágynak, közelben van a turai (8km), gödöllői kastély(16km), horgásztó (800 m) illetve a gödöllői dombság területén található erdő, ami minden évszakban csodálatos látványt mutat.

INGYENES hitel tanácsadás! CSOK Ügy intézés!
BANKFÜGGETLEN hitelcentrumunk minden elérhető bank és hitelintézet ajánlatát versenyezteti az Ön kedvéért, ráadásul DÍJMENTESEN.
Önnek nincs más dolga, mint elbeszélgetni munkatársunkkal, aki a hallott információk alapján versenyre hívja a bankokat, hogy Ön hosszú távon is a legjobb konstrukciót kaphassa. A legjobb ajánlatokból végül Ön választhatja ki a nyertest.
Munkatársaink sokéves szakmai tapasztalattal várják Önt, előre egyeztetve akár a normál munkaidő után is.

Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését, várom hívását, akár hétvégén is! V.I.

Visszahívást kérek

Keressen bennünket

Horváth Károly

Horváth Károly

Hívjon bizalommal

+36-70-676-mutasd!

További hirdetéseim

Ingatlaniroda
GDN Ingatlanhálózat - UBO
+36 1 297 4010