Duplex Vânzare Monor - Új ház, 2+3 félszobával,központban!

Vânzare Monor Duplex
80 m2Suprafaţa 2 + 3 Camere
45 720 000 HUFPreţ
286864Identificare
Mai multe detalii

200 m2 Teren

Curte Vedere

Proprietate nouă Stare

Caramida Structură

12 m2 Balcon/Terasă

Gaz Încălzire

Confort 1 Confort

Parcare proprie Parcare

Bun Transport public

Bucătarie deschisă

Existent Acces la grădină

2020 An construcție

Sud Est Orientare

Monoron, a központhoz közel kínálok eladásra egy ÚJ IKERHÁZAT, akár két generáció, akár friss házasok részére!

Az eladásra kínált ingatlant cégcsoportunk sok év tapasztalatait felhasználva, magas színvonalú anyagok beépítésével kezdte meg, azonban erre a telekvásárlásra 2 év várakozási időt szánva, elmondhatjuk hogy pótolhatatlan helyen lehet az Önöké a következő paraméterű ingatlan!

Zöldövezeti, kertvárosi környezetben, új építésű, 87 m2 nettó alapterületű, 4 szoba+nappalis, egyszintes ikerházi ingatlan eladó.

A saját telekrész 200 m2-es, helyszíni bejárás alkalmával látható lesz a leválasztott zöld területi arány és a kiváló tervezés is megmutatkozik a helyszínen.

Az ingatlan amerikai konyhás nappali + 4 hálószoba, konyha, kamra, fürdőszoba, WC. A helyiségek remekül kapcsolódnak a beltérben!
Az ingatlan gépészete színvonalas, a mai kornak megfelelő kondenzációs gázkazánnal rendelkezik, és rácsatlakoztatható Solar rendszerben is gondolkozhat a ház tulajdonosa, amennyiben ezt szeretné.(nem az ár része)
A ház nemesvakolata mosható, főfalai 30 cm-es porotherm falazattal és 12 cm hőszigetelő rendszerrel épül, s további hőszigetelési tényezőként 6 kamrás, 3 rétegű nyílászárókkal kerül átadásra!

Még Ön döntheti el, hogy milyen hideg és meleg burkolatokkal, szaniterekkel szeretné nap mint nap látni új otthonát, mert az építkezés jelenlegi szakaszában ez lehetséges!

Infrastruktúrális szempontok is kiválóak, az iskola, óvoda, bevásárlási lehetőségek, aztán a tömegközlekedési szempontok, mint buszmegálló, vasútállomás a városon belül könnyen elérhetőek, 37 perc alatt a Nyugati-pályaudvaron lehetünk vonattal, cirka 18 percenkénti indulási lehetőséggel!
580–581 Budapest – Üllő – Monor útvonalon pedig reggel 03:30 perctől este a Budapestről utolsó járatként induló 22:35-as időintervallumok azt gondolom mindenki számára tökéletes tömegközlekedést biztosítanak!

Fontos, hogy a HÁZ az Állam általi 10.000.000.Ft + 15.000.000.Ft CSOK-ra alkalmas!

EGYÉB, FONTOS PARAMÉTEREK:

NAPPALI: 30 m2
4 HÁLÓSZOBA
TERASZ: 12,5 m2
Gépkocsi beálló: 19 m2
TÁROLÓ : 12m2
Az ingatlan födémszigetelése: 25 cm-es kőzetgyapot!
A tető fedése: betoncseréppel történik!

FONTOS INFORMÁCIÓ : Van lehetősége, hogy bejárjon és megtekintsen egy már birtokba adott teljes mértékben megegyező ingatlant!
A képek között is a korábban épített ingatlant láthatja, hiszen az ÖN ingatlanának birtokba adásai időpontja : 2020.07.hó!

Pontosan tájékoztatom, tehát felkészülten várom hívását.
Hétvégén is megtekinthető, előre egyeztetett időpontban.

Sună-mă

Proprietăți similare

Horváth Károly

Horváth Károly
Agent de publicitate

Contactează-mă!

+36-70-676-Arată

Mai multe anunțuri

Agenție Imobiliară
GDN Rețea de agenții imobiliare - UBO
+36 1 297 4010