Locuinta (caramida) Vânzare Budapest XIII. Cartier - Lőportár utca

45 m2Suprafaţa 2 Camere
68 900 000 HUFPreţ
364634Identificare
Mai multe detalii

Stradal Vedere

Roman Stare

Caramida Structură

8 m2 Balcon/Terasă

Contorizare individuala Încălzire

Confort 1 Confort

Garaj/ Parcare de inchiriat Parcare

Etaj 2

Existent Lift

Excelent Transport public

Bucătarie deschisă

Inexistent Acces la grădină

2018 An construcție

Costuri comune 15 500 HUF

Nord Est Orientare

Eladó 13.ker Lőportár utcában egy 2018-as 2.emeleti, 45nm + 8nm erkélyes lakás. A z erkély a nappaliból és a hálószobából is megközelíthető.

A lakás egy csendesebb utcában található, modern berendezésű, az átlagos újépítésű lakásoknál igényesebb burkolatokkal rendelkezik, mivel korábban bemutatólakásként funkcionált!

A vételár részét képezi a konyhabútor, valamint az előszobában található beépített szekrény. A nappaliban klíma került felszerelésre, amely azonban a lakás kiváló szigetelése miatt évente pár napig/ hétig van csak használatban. A rezsiköltségek nagyon kedvezőek.

A társasház 2018-ban lett átadva, 6 emeletes. A házhoz tartozik egy közös belső udvar, valamint egy biciklitároló. A lakás nem rendelkezik kocsibeállóval, de a házban számos hely áll rendelkezésre, amelyek közül általában van kiadó. Az utcán a parkolás kerületi lakosoknak évi pár ezer forint, és mindig rendelkezésre áll parkolóhely.

A környezet szinte belvárosi, hiszen Lőportárdűlő a 13. kerület belvároshoz egyik legközelebb eső része. A környék tele van az elmúlt években épült házakkal, emiatt a közelmúltban számos pékség, étterem, kávézó, szépségszalon nyílt a közelben. Pár perc sétán belül elérhető 75-ös, 79-es troli, a 14-es villamos, több busz, valamint a 3-as metró.

Jöjjenek és tekintsék meg ezt a csodás lakást a hét bármely napján!
Árvai Csilla

Árvai Csilla
Agent de publicitate

Contactează-mă!

+36-70-232-Arată

Mai multe anunțuri

Agenție Imobiliară
GDN Rețea de agenții imobiliare - UBO
+36 1 297 4010

Trimite un mesaj

Sună-mă

Proprietăți similare