Совмещенный дом Продается Üllő - Érdemes lecsapni rá,amíg lehetséges

Продается Üllő Совмещенный дом
87 m2Площадь 2 + 3 Комната
49 500 000 HUFЦена
278348Идентификация
Прочие данные

458 m2 Yчасток

С видом на сад вид

Новостройка Cостояние

Tégla Kонструкция

15 m2 балкон/терраса

Возобновляемый источник энергии отопление

plným komfortom Kомфортность

Свое место парковки парковка

Dobrý Общественный транспорт

Американская кухня

Есть Есть сад

2019 Год строительства

Délkelet Расположение

Üllő, Pest megye legígéretesebb lehetőségeit rejtegette eddig az ingatlanszegmensben!
Azonban az ÁR-CUNAMI még nem érte el a 2005. júliusában Városi rangot kapó települést.

Az eladásra kínált ingatlant cégcsoportunk sok év tapasztalatait felhasználva, magas színvonalú anyagok beépítésével kezdte meg, azonban erre a telekvásárlásra 2 év várakozási időt szánva, elmondhatjuk hogy pótolhatatlan helyen lehet az Önöké a következő paraméterű ingatlan!

Zöldövezeti, kertvárosi környezetben, új építésű, 87 m2 nettó alapterületű, 4 szoba+nappalis, egyszintes ikerházi ingatlan eladó.

A teljes telekadottság 916 m2-es paraméterei is mutatják a helyszíni bejárás alkalmával az egyedi lehetőséget, a saját használatú leválasztott zöld területi arány a külön bejáratokkal rendelkező két ingatlan megépítése előtt, a kiváló tervezés is megmutatkozik a helyszínen.

Az ingatlan amerikai konyhás nappali + 4 hálószoba, konyha, kamra, fürdőszoba, WC, helyiségek szintén remekül kapcsolódnak a beltérben!
Az ingatlan gépészeti színvonala túllépve a mai átlagon, megújuló energiával működő hőszivattyú és Kondenzációs gázkazán ötvözete, továbbá H TARIFÁS villanyórával is rendelkezik, tehát az Ökoház és a nullával egyenértékű rezsivel lehet kalkulálni, amennyiben egy Solar rendszert még hozzápárosít a ház tulajdonosa.
A ház nemesvakolata mosható, főfalai 30 cm-es porotherm falazattal és 12 cm hőszigetelő rendszerrel épül, s további hőszigetelési tényezőként 6 kamrás, 3 rétegű nyílászárókkal kerül átadásra!
Még Ön döntheti el, hogy milyen hideg- és meleg burkolatokkal, szaniterekkel szeretné nap mint nap látni új otthonát, mert az építkezés jelenlegi szakaszában ez lehetséges!
Infrastruktúrális szempontok is kiválóak, az iskola, óvoda, bevásárlási lehetőségek, aztán a tömegközlekedési szempontok, mint buszmegálló, vasútállomás a városon belül könnyen elérhetőek, 37 perc alatt a Nyugati-pályaudvaron lehetünk vonattal, cirka 30 percenkénti indulási lehetőséggel!
580–581 Budapest – Üllő – Monor útvonalon pedig reggel 03:30 perctől este a Budapestről utolsó járatként induló 22:35-as időintervallumok azt gondolom mindenki számára tökéletes tömegközlekedést biztosítanak!

Fontos, hogy a HÁZ az Állam általi 10.000.000.Ft + 15.000.000.Ft CSOK-ra alkalmas.

EGYÉB, FONTOS PARAMÉTEREK:

NAPPALI: 33 m2
TERASZ: 15 m2
Gépkocsi beálló: 19 m2
Az ingatlan födémszigetelése: 25 cm-es kőzetgyapot!
A tető fedése: Antracit színű betoncserép!

Pontosan tájékoztatom, tehát felkészülten várom hívását.
Hétvégén is megtekinthető, előre egyeztetett időpontban.

Перезвоните мне

Похожая недвижимость

Reményi Roland

Reményi Roland

Звоните нам с доверием

+36-30-193- Показать

Другие объявления

Aгентств недвижимости
GDN Сеть недвижимости - UBO
+36 1 297 4010