家庭别墅 出卖 Gyál - Bp.-hez közel, a város zaja távol!2 szintes ház, l

出卖 Gyál 家庭别墅
131 m2面积 1 + 4 房间
56 000 000 HUF价格
269485识别码
更多信息

505 m2 地皮

外面是园子 风景

新建 状态

Tégla 架构

10 m2 阳台

燃气(循环式) 暖气

Dupla komfort 舒适感

自己的车库 停车

Bun 公共交通

美国式厨房

有 有园子

2019 修建年

Délkelet 方向

Pest megyében, GYÁLON kínálunk eladásra egy magas színvonalú anyaghasználat és tervezési munka eredményeként , még az évben birtokba vehető ÚJ ÉPÍTÉSŰ ÖNÁLLÓ HÁZAKAT.

Cégcsoportunk több tucat hasonló kivitelezésű ingatlant épített a településen, tehát mind referenciában, mind a tárgyban szereplő ingatlan környezetét jól ismerve, teljeskörűen és hitelesen tudjuk informálni Önt, döntés előtt!

A következő sorokban olvashatja a mai kornak megfelelő minőségi anyagokkal és építészetileg is innovatív Családi ház paramétereit!

A képek közötti vázlatrajz alapján a 2-es számozású a konkrét ingatlan!

A két önállóan funkcionáló lakóingatlan építészetileg Mediterrán stílusú és ezen stílus sajátosságai köszönnek vissza nem csupán színekben, de a helyiségek kialakításakor is. A fent említett stílusra jellemzők betartása a kivitelezés során is fontos szempont volt.

Telek mérete: 505 m2
A ház nettó lakótere 131 m2-es, körbejárható, szerkezete Porotherm téglából, Terrán cserépfedéssel történik.
Belső két szintes, duplakomforttal, 1+4 félszobával, földszinten a család "közösségi terével", nappali + konyha és étkezővel, melynek mérete 34 m2!
Továbbá a földszinten kialakításra kerül egy kamra és mindkét szinten egy-egy fürdőszoba is tartozéka a lakótérnek.

Műszaki tartalom :

A ház külső falazata 15 cm-es szigetelő rendszerrel, a padlástereknél 25 cm-es födémszigeteléssel épül, ami nagyban segíti majd az alacsony fenntartási összköltséget. FŰTÉSE ARISTON kondenzációs kazánnal, a földszinten padlófűtéssel, míg az emeleten radiátorokon keresztül történik.

Egy autó parkolására alkalmas garázs is a ház tartozéka, melynek mérete:18 m2.

Nyílászárok fehér színűek, 3 rétegűek, 6 kamrásak.

Infrastruktúrális jellemzők :

Csendes kertvárosi környezet! Iskolák, óvodák, orvosi szakrendelő, bevásárló lehetőségek teljes arzenálja a közelben: Aldi, Lidl, Spar, Tesco...
Market Centrálban pedig szinte nincs is olyan, ami a napi szükségletekhez fontos termék vagy szolgáltatás és ne találnánk meg.

Remek tömegközlekedés is rendelkezésére áll, hiszen a Határ úti METRO 16 perc alatt elérhető és több buszjárat megállói is adottsága a környéknek!

Talán ezen tényezők miatt is nagyon keresett és népszerű Gyál ezen városrészén eladásra kínált ingatlanjaink, meg persze Budapesttel ilyen közeli csatlakozása is kevés településnek a sajátossága.

CSOK és egyéb lakáscélú állami támogatás is igénybe vehető!

Átadási időpont : 2019.12. hó

Az ingatlan előre egyeztetett időpontban tekinthető meg és hétvégén is szívesen mutatom!
Várom hívását, kérdésekkel kapcsolatban!
Pontosan tájékoztatom, tehát felkészülten várom érdeklődését!

请给我回电话

相似的房产

Reményi Roland

Reményi Roland

随时给我们打电话

+36-30-193- 给我看

更多的广告

房产代理处
GDN 房产联盟 - UBO
+36 1 297 4010