公寓房(砖头) 出卖 Budapest VII. 市区 - Dohány utca

46 m2面积 1 + 2 房间
42 990 000 HUF价格
366212识别码
更多信息

街道 风景

状态好 状态

Tégla 架构

燃气(对流式) 暖气

deplin confort 舒适感

在接到 停车

几层 Ground floor

没有 电梯

Kiváló 公共交通

No 美国式厨房

没有 有园子

1920 修建年

公关费用 9 600 HUF

Délkelet 方向

Zsinagóga szomszédságában, a Dohány utcában eladó jó elosztású galériás lakás!

VII. kerületben a Dohány utcában eladó egy 32 nm alapterületű lakás 28 nm állógalériával (190 cm) rendezett társasház földszintjén. A lakásba lépve hangulatos, néhány éve felújított tágas étkezős konyha fogad minket. Innen nyílik a három éve műszakilag és esztétikailag is felújított fürdőszoba.

Ezt követi a nappali, mely dél-keleti fekvésű, utcai nézetű, ahonnan lépcső vezet fel a galériára, ahol két különnyíló hálószoba található gardróbbal ill. beépített szekrénnyel. Az ingatlan 5 méteres belmagassága lehetőséget adott, hogy két teljes értékű szoba kapjon helyet a galérián.

Három évvel ezelőtt a nyílászárók is megújultak, ekkor új, hangulatos fa ablak és ajtó kerültek beszerelésre. A téli melegről gázkonvektor, a melegvízről pedig bojler gondoskodik.

A lakás kiváló elhelyezkedésének köszönhetően könnyedén kiadható akár két-három egyetemistának is, de nappalis - két hálószobás elosztásának köszönhetően saját célra is tökéletes lehet.

A társasház rendezett, folyamatosan karbantartott, külső homlokzata jó állapotú, a belső homlokzatot pedig nemrég szigetelték, valamint a kémények is az elmúlt pár évben lettek rendbehozva.

A házban néhány lakás Airbnb engedéllyel rendelkezik, melyet a közösképviselettől kell kérvényezni, ha valaki szeretné ilyen célra használni az ingatlant.

Bármilyen további kérdése lenne, keressen bizalommal!
Horváth B. Károly

Horváth B. Károly

随时给我们打电话

+36-70-676- 给我看

更多的广告

房产代理处
GDN 房产联盟 - UBO
+36 1 297 4010

發送信息

请给我回电话

相似的房产