家庭别墅 出卖 Székesfehérvár - Öreghegy közelében, Írok utcájában

142 m2面积 5 + 1 房间
79 500 000 HUF价格
368159识别码
更多信息

401 m2 地皮

街道 风景

状态好 状态

Tégla 架构

燃气(对流式) 暖气

Dupla komfort 舒适感

自己的车库 停车

Bun 公共交通

No 美国式厨房

有 有园子

1989 修建年

H-004079. Öreghegy közelében, Írok utcájában kedvelt környéken, csendes részen ( HUBA utca), 401 m2-es önálló telken 142 m2-es nappali +4,5 szobás, tégla építésű családi ház garázzsal, 30m2-es melléképülettel, 32m2-es garázzsal eladó.

Az ingatlan jól megközelíthető, a közelben buszmegálló, bevásárló központ, iskola, óvoda, orvosi rendelő egyaránt megtalálható.

Alacsony rezsi: villany 12980.- ft, gáz: 13220.-ft/ hó

A ház 1984-ben épült, 30-as téglából, zsindely fedéssel (alatta szigetelés, osb NEM pala 2008-ban lett cserélve).. Szigetelt aljzat szigetelt födém, új víz és villanyrendszer van a házban.. A nyílászárók fa szerkezetű ablakok kerülnek beépítésre redőnnyel, rovar hallóval. Fűtésről és gázkonvektor és egy gyönyörű cserépkályha, a melegvíz ellátásról villanybojler gondoskodik.

A ház 142m2 hasznos alapterületű, elosztását tekintve:
- földszinten: előszoba, konyha étkező, nappali, 1 szoba, fürdőszoba, Wc, közlekedő, kamra + fedett terasz.
- tetőtér: tágas közlekedő, 3 szoba, beépített padlástér, fürdő wc-vel, erkély
- alagsor: pince

A házzal egybeépült L alakban egy melléképület kb 30m2, jelenleg műhely / tárolóként használják, de itt kis ráfordítással akár egy önálló lakrész is kialakítható. A ház mellett pedig egy 32m2-es tároló, és garázs található.
Az utcafronti bejutás egy elektromos kapun át egy polikarbonát tetővel ellátott, télikerten keresztül lehetséges, itt akár 3 autó számára biztosított a fedett beállás.

A kert teljesen bekerített, gondozott, térkövezett, parkosított, helyett kapott benne, fatároló. Öntöző rendszerrel ellátott, amihez a vizet egy bő vízhozamú kút biztosítja.

A ingatlan adottságainak, fekvésének köszönhetően a tetőn napelemek is elhelyezhetők, melyek tovább csökkentik a ház rezsiköltségét, a beruházást akár pályázat útján is lehet finanszírozni.
A ház a kényelmes otthont biztosít a lakók számára, mind a belső lakrészben, mind a kert, udvar, illetve a terasz területén. A vásárláshoz, a jelenleg aktuális családok otthonteremtésére vonatkozó összes támogatás igénybe vehető (Felújítási támogatás, CSOK, Jelzáloghitel, Babaváró kölcsön…)

Eladási irányára: 79,5 M Ft

Ha felkeltette érdeklődését, hívjon bizalommal (hétvégén is) éljen ingyenes, személyre szabott hitelügyintézés szolgáltatásunkkal. Segítünk továbbá adásvételhez szükséges ügyvédi közreműködésben, energetikai tanúsítvány, valamint értékbecslés elkészítésében.

For English details please send us a message or an e-mail, thank you.
Árvai Csilla

Árvai Csilla

随时给我们打电话

+36-70-232- 给我看

更多的广告

房产代理处
GDN 房产联盟 - UBO
+36 1 297 4010

發送信息

请给我回电话

相似的房产